Opleidingen: Reiki Cursus, Holistisch Therapeut En Reiki

Gepubliceerd jun. 14, 22
3 min read

Opleiding Holistisch Therapeut

Zit jij met angsten waarvan je niet loskomt? Holistische EMDR kan ingezet worden als jij te maken hebt gehad met een heftig trauma zoals een ongeval, pesten, incest, een ziekte, oorlogstrauma, verlies van een dierbare, scheiding, enzovoort. Met holistische EMDR zou je van deze trauma’s los kunnen komen. Klankschaal massage/ontspanningssessie Maak kennis met de klankschaal ontspanningssessie bij ons in Assen (erkende reiki opleiding) (hsp training).

Opleiding Holistisch TherapeutOpleiding Holistisch Therapeut

We geven individuele maar ook voor een kleine groep klankschaal ontspanningssessies. Tijdens deze sessie word je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van de klankschalen. Een totale ontspanning van lichaam en geest. Wij gebruiken de klankschalen soms ook tijdens de meditaties (elke woensdagavond na opgave) (opleiding holistisch therapeut).

Hoog Sensitiviteit

Opleiding Holistisch En Systemisch LevenHolistisch Coach

Holistische geneeskunst is gericht op de mens in zijn geheel. hsp opleiding. Holistisch stamt af van het woord Holos dat ‘geheel, allesomvattend’ betekent. Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een holistische aanpak. Dat wil zeggen op fysiek – mentaal – emotioneel – energetisch en spiritueel niveau. Vanuit de holistische visie bestaat alles uit energie.

Holistisch Energetische MasseurOpleidingen: Reiki Cursus, Holistisch Therapeut En Reiki

Als je energie lekker stroomt, voel je je goed en gaan de dingen moeiteloos in je leven. En vaak zit er ergens in ons systeem wel een blokkade. Zo’n blokkade is energie die langzaam beweegt of zelfs stilstaat. Daar hoef je geen last van te hebben of je accepteert het omdat je de oorzaak kent en weet dat het tijdelijk is (denk bijvoorbeeld aan verdriet na het verlies van iemand of iets).

Energetisch Therapie

Wat nodig is, is dat de energie in je systeem weer gaat doorstromen en blokkades worden opgeheven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het best zijn dat de oorzaak van jouw probleem ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Zo kan een lichamelijke klacht een mentale, emotionele of een energetische oorzaak hebben en andersom (wat is een holistisch therapeut).

Als Holistisch Therapeut ga ik met jou op zoek naar de blokkades die je hinderen en help ik je om jouw energie weer in beweging te brengen. Dit doe ik door gebruik te maken van energetische technieken en coaching, met Reiki als basis (holistisch arts). Bij de behandeling geef ik via mijn handen universele energie (Reiki) door.

Opleiding Holistisch Therapeut

Opleiding Holistisch TherapeutErvaringen - Holistische Therapie, Coaching En Reiki

Door mijn ruime ervaring op invoelend, spiritueel en analytisch gebied kunnen we een specifieke aanpak kiezen die bij jou past - reiki cursus. Vanuit een holistische visie belicht ik jouw hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar diepere oorzaken van jouw klacht. Ik help jou in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen.In het geval van chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig - Energetisch therapeut opleiding. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is - energetisch therapeut opleiding.


Opleiding Holistisch TherapeutHolistische Visie

Wat betekent holistische Zorgvisie?

Holistische zorg is zorg die niet alleen kijkt naar de zorgvraag, maar naar de mens achter de zorgvraag. Achter elke klacht, symptoom of zorgvraag zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans, het is een samenwerking van meerdere factoren.

Wat is een holistisch therapeut?

Een holistisch energetisch therapeut ziet de samenhang van diverse klachten en kan door middel bijvoorbeeld reading en healing op energetisch niveau de blokkades in het lichaam vinden en trachten deze te op te heffen.

Wat houdt de sociale visie op gezondheid in?

Als je kijkt naar de gezondheid van een zorgvrager zou je geestelijkeen sociale aspecten van de gezondheid, naast lichamelijke factoren, moeten meenemen in je kijk op gezondheid. Jouw persoonlijke visie op gezondheid vormt de basis van je visie op het verpleegkundig beroep.

Wat is het tegenovergestelde van holistisch?

Het tegenovergestelde van holisme is dualisme en reductionisme, waarbij delen zoals het lichaam en de geest afzonderlijk van elkaar worden beschouwd.
Hoog Sensitief

Meer van Massage 4 handen

Navigation

Home

Latest Posts

Chiro-practor - Praktijk Voor Chiropractie

Published Aug 13, 22
10 min read

Heuppijn

Published Aug 12, 22
10 min read

Rugklachten

Published Aug 09, 22
10 min read